Συμμετέχουμε στη SER-EXPO 2016

Η Διοίκηση του Αριστοτελείου Εκπαιδευτηρίου Σερρών ανακοινώνει με χαρά και υπερηφάνεια ότι το σχολείο μας θα εκθέσει το έργο του στην προσεχή SER-EXPO, τη 2η Διεθνή Επιχειρηματική Έκθεση Σερρών

Όπως είναι ήδη γνωστό η Έκθεση, η οποία πέρυσι τελέστηκε για πρώτη φορά με μεγάλη επιτυχία, θα λάβει χώρα στο χώρο της Αντιπεριφέρειας Σερρών το διάστημα 24 – 26 Ιουνίου 2016. Η σπουδαία αυτή διοργάνωση του Εμπορικού Επιμελητηρίου Σερρών θα δώσει την ευκαιρία στο Αριστοτέλειο Εκπαιδευτήριο να παρουσιάσει το πλούσιο εκπαιδευτικό, πολιτιστικό και αθλητικό έργο του, αλλά και να εξοικειώσει το Σερραϊκό κοινό με τις καινοτόμες δράσεις μας.

Να επισημάνουμε ότι η συμμετοχή μας θα πλαισιωθεί και από μεγάλα ονόματα εταιρειών με παγκόσμια δράση και επιρροή, οι οποίες στηρίζουν τη δράση μας και μας παρέχουν σημαντικά εφόδια για το παιδαγωγικό μας έργο. Τις συνεργασίες αυτές θα ανακοινώσουμε σε άλλη δημοσίευση. Οι εκπλήξεις θα είναι πολλές, οπότε σας περιμένουμε να μας γνωρίσετε από κοντά και να μετέχετε κι εσείς στο σχολείο του μέλλοντος.