Το πρόγραμμα σπουδών

Το πρόγραμμα σπουδών

Τηρώντας τη νομοθεσία του Υπουργείου Παιδείας, αλλά πρωτίστως με σεβασμό και ευαισθησία στις ανάγκες ων μαθητών του 21ου αιώνα, έχουμε διαμορφώσει ένα αποδοτικό και ευέλικτο πρόγραμμα σπουδών. Σε αυτό έχουμε εντάξει όλα τα διδακτικά αντικείμενα της Δευτεροβάθμιας, αλλά δε σταθήκαμε εκεί.

Από την πρώτη χρονιά λειτουργίας μας ο Τομέας Ξένων Γλωσσών οδηγεί τους μαθητές μας σε ξενόγλωσσα πτυχία όλων των επιπέδων, παρέχουμε πιστοποιημένη γνώση Ηλεκτρονικών Υπολογιστών, καλλιεργούμε την αθλητική δραστηριοποίηση και την καλλιτεχνική έκφραση των μαθητών μας. Επιπλέον παρέχουμε, καθ’ όλη τη διάρκεια του σχολικού έτους, ενισχυτική διδασκαλία σε όλα τα μαθήματα, ώστε οι μαθητές μας να εξασκούνται τακτικά και να μην υστερούν ποτέ σε αποδοτικότητα.

Το σημαντικότερο είναι ότι όλα τα παραπάνω έχουν ενταχθεί σε ένα ευπροσάρμοστο αλλά και δυναμικό ωρολόγιο πρόγραμμα, τέτοιο που να εξασφαλίζει στο μαθητή χρόνο για μελέτη και ξεκούραση και στους γονείς σιγουριά και ηρεμία. Στο Αριστοτέλειο Εκπαιδευτήριο προέχει η ποιότητα σπουδών αλλά και η ποιότητα ζωής των μαθητών μας.