Σύλλογοι - Αριστοτέλειο Εκπαιδευτήριο

Σύλλογοι

Σύλλογοι

Ως κομμάτια των Δραστηριοτήτων του Αριστοτελείου Εκπαιδευτηρίου, λειτουργούν οι παρακάτω Σύλλογοι.

α. Σύλλογος Αποφοίτων

Για το «ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ» οι απόφοιτοι εξακολουθούν να είναι μέλη της οικογένειάς του. Έτσι με σκοπό να διατηρήσουν οι παλιοί μαθητές μας τους μεταξύ τους δεσμούς αλλά και τους δεσμούς με το Σχολείο και τους καθηγητές τους, ιδρύθηκε ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΠΟΦΟΙΤΩΝ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟΥ. Εννοείται πως η παρουσία τους είναι ενεργή κατά τις σχολικές γιορτές και τους χορούς όπως επίσης και κατά την τελετή αποφοίτησης που γίνεται στο τέλος του Ιουνίου.

β. Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων

Ένα από τα πολλά πράγματα που μας κάνουν περήφανους είναι το γεγονός, ότι ο Σύλλογος Γονέων του Σχολείου λειτουργεί υποδειγματικά και τονίζει με κάθε τρόπο ότι είναι καθημερινά κοντά στους μαθητές και τη Διοίκηση του Σχολείου και δεν αποτελεί σύλλογο-σφραγίδα.

Ο Σύλλογος με τον άξιο Διοικητικό Συμβούλιο:

  • Διοργανώνει κάθε χρόνο με μεγάλη επιτυχία τον ετήσιο χορό, τα έσοδα του οποίου διατίθενται για την εκδρομή του εξωτερικού της Γ΄ Λυκείου.
  • Εκδίδει το ετήσιο λεύκωμα του Σχολείου.
  • Διοργανώνει σειρά ομιλιών προς τους μαθητές για θέματα επίκαιρα και ουσιαστικά (κινητά τηλέφωνα, εξαρτησιογόνες ουσίες, AIDS κλπ)
  • Έχει ουσιαστική παρουσία στην τελετή αποφοίτησης αλλά και στις άλλες σχολικές γιορτές.
  • Φροντίζει για την επίλυση προβλημάτων του Σχολείου με παραστάσεις στις Διοικητικές Αρχές (Νομάρχης, Διευθυντής Τροχαίας, Διεύθυνση Β΄θμιας Εκπαίδευσης, Βουλευτές)

Γενικά καθημερινά είναι στο πλευρό μας.

γ. Αθλητικός Σύλλογος Αριστοτέλης