Παρουσίαση βιβλίου της Μαίρης Εμμανουηλίδου «Χάρης, Λευκωσία 15.3.2013»

Μια ιδιαίτερα συγκινητική στιγμή ζήσαμε όσοι παρευρεθήκαμε χθες το απόγευμα στη Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Σερρών…

Εκεί, σε μια σεμνή συγκέντρωση, παρουσιάστηκε το βιβλίο της κυρίας Μαίρης Εμμανουηλίδου «Χάρης, Λευκωσία 15.3.2013», αφιερωμένο στην απώλεια του γιου της Χάρη Καλαϊτζίδη πριν 3 χρόνια στην Κύπρο. Το Αριστοτέλειο Εκπαιδευτήριο είχε έντονη παρουσία στη βιβλιοπαρουσίαση, καθώς ο εκλιπών και ο αδελφός του υπήρξαν μαθητές μας επί σειρά ετών.

Την παρουσίαση, εκτός από την ίδια τη συγγραφέα, έκαναν ο Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Σερρών κύριος Παναγιώτης Καρίπογλου και ο Λυκειάρχης μας κύριος Δημήτρης Κεφαλάς, ο οποίος έχει συγγράψει και τον πρόλογο του βιβλίου, μετά από παράκληση της κυρίας Εμμανουηλίδου.

Συγκινητική υπήρξε η ίδια η Μαίρη Εμμανουηλίδου, η οποία μίλησε στο κοινό, ευχαρίστησε τους ανθρώπους που συμπαραστάθηκαν στην οικογένειά της και βρίσκονται δίπλα τους μέχρι σήμερα. Συγκλονιστική η στιγμή που διάβασε τρία μικρά αποσπάσματα από το βιβλίο της, επικεντρωμένα στα τρία παιδιά της και κυρίως στον αδικοχαμένο Χάρη.

Το Σχολείο μας μένει κοντά στην οικογένεια που με τόση αξιοπρέπεια έγινε παράδειγμα ζωής για όλους μας. Ήταν τιμή μας που υπήρξαμε δάσκαλοι αυτών των θαυμάσιων παιδιών.

https://www.facebook.com/aristotelioekpaideutirio/videos/1678302992418836/