Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων πρωτοστατεί σε φιλανθρωπικές δράσεις

Είναι μεγάλη η τύχη για τα παιδιά όταν υλοποιούν δράσεις μαζί με τους γονείς και τους δασκάλους τους. Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Αριστοτελείου Εκπαιδευτηρίου είναι πολύ δραστήριος και ιδιαίτερα ευαίσθητος στην ανάγκη των συνανθρώπων μας. Στο παραπάνω πλαίσιο εντάσσονται δυο σημαντικές φιλανθρωπικές δράσεις…

Με την πρόεδρο του Συλλόγου κυρία Σάσσα Ζερβάκη στο τιμόνι, γονείς και μαθητές συσπειρώθηκαν για να βοηθήσουν ανθρώπους που έχουν την ανάγκη μας. Η πρώτη δράση αφορούσε στη συγκέντρωση τροφίμων για την ενίσχυση άπορων οικογενειών του Δήμου Εμμανουήλ, μετά από υπόδειξη της Κοινωνικής Υπηρεσίας του Δήμου και σε συνεργασία με το Δήμαρχο Δημήτρη Νότα. Η δεύτερη κινητοποίηση βρίσκεται σε εξέλιξη και προβλέπει τη συγκέντρωση χρημάτων για την ενίσχυση του Συλλόγου Γονέων, Φίλων και Κηδεμόνων ατόμων με Αυτισμό «Ηλιαχτίδα». Τα χρήματα θα συγκεντρωθούν με την πώληση πασχαλινών λαμπάδων, καθιστώντας τη δράση επίκαιρη.

Συγχαίρουμε το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων των μαθητών μας για τις συγκινητικές πρωτοβουλίες του, καθώς τέτοιες πράξεις παραδειγματίζουν και εθίζουν τους νέους στον ανθρωπισμό και συμπληρώνουν αρμονικά την κοινωνική παιδεία τους.