Παγκόσμιος Χάρτης

Το Google παρέχει σε διεθνείς ιστοτόπους τη δυνατότητα χρήσης Google API’s για πρόσβαση στην πασίγνωστη (πλέον) Υπηρεσία Google Maps (και Google Earth).

Το ιδιαίτερο στην περίπτωση μας είναι ότι προσθέσαμε και μια δική μας, εντυπωσιακή για τους επισκέπτες και μαθητές μας λειτουργία, την καταχώρηση των επισκεπτών μας παγκοσμίως, ως συμβόλων στον Παγκόσμιο Χάρτη μας. Αν προέρχεστε από πάροχο που ‘μεταφράζεται’ σε κάποια τοποθεσία (π.χ. Ελλάδα, Η.Π.Α., Βερολίνο, Σέρρες) το στίγμα σας καταγράφτηκε στον χάρτη μας. Με βάση τα παραπάνω, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον χάρτη είτε για προβολή των 100 πιο πρόσφατων επισκεπτών μας παγκοσμίως, είτε για μια ατελείωτη περιήγησή σας σε όλες τις γωνιές του κόσμου.

Έτσι λοιπόν, όλοι οι επισκέπτες του Aristotelio.gr έχετε πρόσβαση στα δεδομένα της χαρτογραφημένης Υφηλίου, καθώς και σε εξαιρετικής ακρίβειας Δορυφορικούς Χάρτες!

Χρησιμοποιήστε τα κατάλληλα χειριστήρια για μετακίνηση στον χάρτη. Αναφέρεται επίσης πως η επιλογή Χάρτης προβάλλει δεδομένα Χάρτη, επιλογή Δορυφόρος προβάλλει δεδομένα Δορυφόρου.


Παγκόσμιος Χάρτης Επισκεπτών

{loadposition aristotelio-visitorsmap}