Κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Αριστοτελείου Εκπαιδευτηρίου Σερρών

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο το βράδυ η εκδήλωση του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Αριστοτελείου Εκπαιδευτηρίου Σερρών για την κοπή της Βασιλόπιτας στο ξενοδοχείο Elpida Resort. Γονείς, εκπαιδευτικοί, μαθητές και απόφοιτοι του σχολείου, πιστοί στο ετήσιο ραντεβού του Συλλόγου, διασκέδασαν με αμείωτο κέφι, ανταλλάσσοντας ευχές για τη νέα χρονιά. Τιμώμενο πρόσωπο της εκδήλωσης υπήρξε ο Σερραίος ταλαντούχος ηθοποιός και δημιουργός Γιώργος Καπουτζίδης που με το καλλιτεχνικό του έργο έχει τιμήσει τη γενέτειρά του. Σεμνός και προσηνής μίλησε για την αγάπη του για τις Σέρρες, φωτογραφήθηκε και συνομίλησε με τους γονείς και τους μαθητές και ευχήθηκε στους εκπαιδευτικούς και στους τελειοφοίτους κυρίως καλή δύναμη και επιτυχία στην προσπάθεια που καταβάλλουν.

Ιδιαίτερα συγκινητική στιγμή της βραδιάς η επίδοση τιμητικής πλακέτας στους αφυπηρετήσαντες διευθυντές του Γυμνασίου και Λυκείου, κ. Πουλιτσίδη Αγάπιο και Κεφαλά Δημήτριο, ως αναγνώριση της επιτυχούς διεύθυνσης της σχολικής μονάδας, της αφοσίωσης στο διδακτικό έργο και του ήθους που επέδειξαν την περίοδο της θητείας τους.

Η Διεύθυνση και οι Εκπαιδευτικοί του σχολείου εύχονται μια καλή και δημιουργική χρονιά στους μαθητές, τις μαθήτριες του σχολείου και τους γονείς τους και ανανεώνουν το ραντεβού τους για τις επόμενες εκδηλώσεις εντός του έτους!