Διάκριση στο Βόλεϊ για τα κορίτσια του Γυμνασίου μας

Η γυμναστική και ο αθλητισμός είναι αναπόσπαστα και πολύ σημαντικό κομμάτια της σχολικής ζωής. Στο σχολείο μας, λοιπόν, μεριμνήσαμε πολύ για τη φυσική αγωγή των μαθητών μας…

Στο πλαίσιο αυτό λειτουργούν οι αθλητικοί όμιλοι (clubs) μέσα στο διευρυμένο ωρολόγιο πρόγραμμά μας. Όμιλοι που συμπληρώνουν τις ανάγκες των παιδιών για εκγύμναση, άσκηση και άθληση, καθώς το μάθημα της Φυσικής Αγωγής είναι από τα «αδικημένα» στο σχεδιασμό του Υπουργείου. Επίσης τα παιδιά λαμβάνουν τις βασικές αρχές των αθλημάτων, μετουσιώνουν το παιχνίδι σε κοινωνικοποίηση και ψυχαγωγούνται.

Ειδικότερα ο Όμιλος Βόλεϊ (Πετοσφαίρισης) είναι παραδοσιακά από τους πιο αγαπημένους των μαθητών. Προπονητής και εμψυχωτής τους ο καθηγητής Φυσικής Αγωγής Δημήτρης Μπότσιος, ο οποίος καθοδηγεί μια πολυπληθή ομάδα αγοριών και κοριτσιών στις αρχές του αθλήματος και στη χαρά της άσκησης. Τα μέλη του club στελεχώνουν, όπως είναι αναμενόμενο, και τις σχολικές ομάδες.

Στο παραπάνω πλαίσιο συγχαίρουμε την ομάδα βόλεϊ κοριτσιών του Γυμνασίου μας και τον προπονητή Δημήτρη Μπότσιο, που με την εξαίσια αγωνιστική της παρουσία πρώτευσε στον όμιλό της στο σχολικό πρωτάθλημα.

Ελάτε σε επαφή μαζί μας για να γνωρίσετε τις πλούσιες και πολύτιμες παροχές μας.