Άριστο… τέλειοι πρωταθλητές

Δευτέρα 19 Μαρτίου 2018

Η ομάδα μπάσκετ του Αριστοτέλειου Εκπαιδευτηρίου Σερρών κατέκτησε τον τίτλο του πρωταθλήματος Λυκείων στο Νομό Σερρών κερδίζοντας στον τελικό, σε ένα συναρπαστικό παιχνίδι, με 44-38 την ομάδα του 5ου Γενικού Λυκείου Σερρών.

Μια ομάδα που δημιουργήθηκε από ένα πρότζεκτ που το εμπνεύστηκε ο Βασίλης Παραμανίδης με την τεράστια εμπειρία του στο Ελληνικό μπάσκετ, με το κοουτσάρισα του έμπειρου προπονητή Κώστα Μάρκου και τη συνδρομή του Δημήτρη Μπότσιου έφεραν γρήγορα αποτελέσματα και το Αριστοτέλειο θα εκπροσωπήσει το Νομό Σερρών στην επόμενη φάση του Πανελληνίου σχολικού πρωταθλήματος όπου και θα αντιμετωπίσει  στη Θεσσαλονίκη την ομάδα των Εκπαιδευτηρίων Φρυγανιώτη.

Ο Βασίλης Παραμανίδης σχολίασε:

«Κάναμε την αρχή με τίτλο. Ευχαριστώ τη διεύθυνση του σχολείου για τη στήριξη του πρότζεκτ. Συγχαρητήρια στους πρωταγωνιστές που είναι τα παιδιά, τους γονείς τους, τους συνεργάτες μου στο staff , τις ομάδες των Ικάρων, του Πανσερραϊκού, του Ορφέα Νέου Σκοπού, του Βισάλτη Νιγρίτας και της ΑΕΣ, τους προπονητές τους κι ένα ευχαριστώ σε όλους τους φίλους που μας στήριξαν. Τα καλύτερα έρχονται».

Αναδημοσίευση από άρθρο του Βασίλη Αναστασιάδη στην ιστοσελίδα: www.ert.gr