Κοπή βασιλόπιτας 2016

Σε εγκάρδιο κλίμα και με μεγάλη συμμετοχή μαθητών, γονέων και εκπαιδευτικών τελέστηκε στην αίθουσα εκδηλώσεων του Elpida Resort το Σάββατο 30 Ιανουαρίου η καθιερωμένη κοπή βασιλόπιτας του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Αριστοτελείου Εκπαιδευτηρίου…

Ιδιαίτερες στιγμές της βραδιάς ήταν οι δυο τιμητικές βραβεύσεις. Τιμήθηκε η αθλήτρια και μαθήτρια του Αριστοτελείου Αθανασία Τσόλα, διεθνής κολυμβήτρια της Συγχρονισμένης Κολύμβησης, για την προσφορά της στον αθλητισμό και τις παγκοσμίου επιπέδου διακρίσεις της. Επίσης τιμητική πλακέτα αποδόθηκε στην ομάδα χάντμπολ του σχολείου και τον προπονητής της, καθηγητή Φυσικής Αγωγής Κώστα Αλεξιάδη, που για πολλοστή φορά κατέκτησαν την πρωτιά στο Νομό στο σχολικό πρωτάθλημα.

Η βραδιά συνεχίστηκε με κέφι, κρασί και χορό, επιβεβαιώνοντας τις θερμές σχέσεις συνεργασίας και αλληλοεκτίμησης που συνδέουν τους ανθρώπους της οικογενείας του Αριστοτελείου Εκπαιδευτηρίου. Η βραδιά αφιερώνεται στους φετινούς μας τελειόφοιτους, στους οποίους ευχόμαστε κάθε επιτυχία και φώτιση στο δρόμο τους.