Τζάμπολ Αγάπης

Τα παιδιά της Β’ και Γ’ Γυμνασίου, που αγωνίζονται στις Σερραϊκές ομάδες των Ικάρων Σερρών και του Ορφέα Νέου Σκοπού, στην πλειονότητά τους μαθητές του Αριστοτέλειου Εκπαιδευτηρίου, θα συμμετάσχουν στο 2ο Χριστουγεννιάτικο τουρνουά “Μάκης Δενδρινός”, του ιστορικού Πανιωνίου, με συμμετοχή των ομάδων Πανιωνίου, Παναθηναϊκού, Ολυμπιακού, Περιστερίου, Μικτής Εθνικής Νότου, Εκπαιδευτηρίων Πλάτωνα και Εκπαιδευτηρίων Δούκα. Τα ταλαντούχα παιδιά μας, προπονούνται εδώ και ένα τρίμηνο, παράλληλα με τις προπονήσεις των  ομάδων τους, δύο φορές την εβδομάδα, με στοχευμένο πρόγραμμα αθλητικής βελτίωσης και σφυρηλάτησης της νοοτροπίας και της προσωπικότητάς τους, από τον κορυφαίο πολυνίκη – πολύπειρο προπονητή και δάσκαλο Βαγγέλη Αλεξανδρή. Ο κ. Αλεξανδρής θα συνοδεύσει και θα κοουτσάρει ο ίδιος την αντιπροσωπευτική ομάδα μας.

Την Χριστουγεννιάτικη εξόρμησή μας θα την μοιραστούμε στην κοινή μας αποστολή –  παρέα με τους μπασκετικούς μας φίλους του ειδικού σχολείου, του ΕΕΕΕΚ Σερρών. Ύστερα από τις ευγενικές  προσκλήσεις και την τιμή που μας κάνουν, αφενός η ΚΑΕ Παναθηναϊκού και προσωπικά ο θρύλος του μπάσκετ, Φραγκίσκος Αλβέρτης και στη συνέχεια ο Γιάννης Τσουμπρής, εμπνευστής και δημιουργός του “Τζάμπολ Αγάπης”, τα παιδιά μας θα έχουν κοινές δραστηριότητες Ειδικής Καλαθοσφαιρικής Αγωγής, με τα αντίστοιχα παιδιά του Παναθηναϊκού και τα παιδιά του “Τζάμπολ Αγάπης”, στο ΟΑΚΑ, την Κυριακή στις 22, και στο Παλαιό Φάληρο, το Σάββατο στις 21 του μηνός.

Αρχηγός και υπεύθυνος της ομάδας του ΕΕΕΕΚ Σερρών, που αποτελείται από 11 αθλητές και 4 συνοδούς, θα είναι ο γυμναστής και προπονητής τους Μαυρουδής Μορφακίδης.

Όλη η αποστολή, περίπου 35 άτομα, το απόγευμα της Κυριακής θα παρακολουθήσει στο ΟΑΚΑ τον αγώνα του Παναθηναϊκού, για το πρωτάθλημα της Α1 κόντρα στο Ρέθυμνο.

Τον αγώνα θα μεταδώσει απευθείας το συνδρομητικό κανάλι της cosmote tv, και ο καλός μας φίλος Βασίλης Σκουντής, σε σχολιασμό του Βαγγέλη Αλεξανδρή, που από κοινού θα ενθαρρύνουν  και θα αναδείξουν τις προσπάθειές μας για δράσεις που σηματοδοτούν τα όνειρα των παιδιών μας και μένουν χαραγμένες στη μνήμη τους για μια ζωή.   Με τη λήξη του παιγνιδιού, τα παιδιά μας θα περάσουν από τα αποδυτήρια της Ομάδας του Παναθηναϊκού, να φωτογραφηθούν με τους διάσημους παίκτες και προπονητές.

Αυτοί οι θρύλοι του Μπάσκετ, θα σκύψουν, θα αγκαλιάσουν τα παιδιά και θα τους προσφέρουν το καλύτερο Χριστουγεννιάτικο δώρο, την αγάπη τους!

Μια μοναδική εμπειρία, … 

Ευχαριστούμε από καρδιάς, όλους όσοι στηρίζουν την προσπάθειά μας με πράξεις και έργα και μας δίνουν τη δυνατότητα να συνεχίσουμε να αναδεικνύουμε τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της περιοχής μας και όχι μόνο! 

Θα τους αναδείξουμε, θα τους ευχαριστήσουμε, σε ειδική προγραμματισμένη εκδήλωση, που θα γίνει προς τιμή τους! Το αξίζουν πραγματικά! 

ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ …

Τα καλύτερα έρχονται…

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ 2ου ΤΟΥΡΝΟΥΑ «ΜΑΚΗΣ ΔΕΝΔΡΙΝΟΣ»

Οριστικοποιήθηκε το πρόγραμμα του 2ου τουρνουά «Μάκης Δενδρινός» που θα διοργανώσει η ακαδημία μπάσκετ του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ, στο γήπεδο «Ανδρέας Βαρίκας» και στο διάστημα 20-22 Δεκεμβρίου, με την συμμετοχή 10 ομάδων γεννηθέντων το 2005.
Στο 2ο τουρνουά «Μάκης Δενδρινός» δεν θα υπάρξει βαθμολογική κατάταξη και θα απονεμηθούν τιμητικά βραβεία σ’ όλες τις ομάδες, ενώ δεν θα παίξουν όλες οι ομάδες μεταξύ τους στους 12 αγώνες που θα διεξαχθούν.
Η ακαδημία μπάσκετ θα συμμετάσχει με δυο ομάδες και την πρόκληση συμμετοχής έχουν αποδεχτεί η Εθνική Νότου, η Μικτή ΕΣΚΑΝΑ, ο Ολυμπιακός, ο Παναθηναϊκός, το Περιστέρι, τα εκπαιδευτήρια «Πλάτων», τα εκπαιδευτήρια Δούκα και το Αριστοτέλειο εκπαιδευτήριο Σερρών.

Το πρόγραμμα:
ΠAPAΣKEYH 20/12

14.00 ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (1)-ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

16.00 OΛYMΠIAKOΣ -ΔOYKAΣ

18.00 EΘNIKH ΝΟΤΟΥ 2005-ΠEPIΣTEPI

20.00 ΠANIΩNIOΣ (2)-APIΣTOTEΛEIO ΣEPPΩN

ΣABBATO 21/12

10.00 MIKTH EΣKANA-ΠANIΩNIOΣ (2)

12.00 «ΠΛATΩN»-APIΣTOTEΛEIO ΣEPPΩN

14.00 EΘNIKH NOTOY-ΠANIΩNIOΣ (1)

16.00 OΛYMΠIAKOΣ-ΠEPIΣTEPI

KYPIAKH 22/12/2019

10.00 ΠANAΘHNAΪKOΣ-APIΣTOTEΛEIO ΣEPPΩN

12.00 EΘNIKH NOTOY- OΛYMΠIAKOΣ

14.00 «ΠΛATΩN» -MIKTH EΣKANA

16.00 ΠANIΩNIOΣ (1)-ΔOYKAΣ