Το ΚΡΙ ΚΡΙ στο σχολείο μας

Επίσκεψη της ομάδας R&D παγωτού της Κρι Κρι στο σχολείο μας.

Στο πλαίσιο της συμμετοχής του σχολείου μας στον διαγωνισμό επιχειρηματικότητας του Επιμελητηρίου Σερρών με τίτλο «Μαθητών Επιχειρείν» είχαμε την ευκαιρία να φιλοξενήσουμε στις εγκαταστάσεις μας το τμήμα Έρευνας και ανάπτυξης (R&D) νέων προϊόντων της Γαλακτοβιομηχανίας Κρι Κρι.

Στην προσπάθειά μας να παραχθεί ένα Vegan παγωτό για τη συμμετοχή μας στον διαγωνισμό, απευθυνθήκαμε στον καλύτερο γνώστη αυτού του προϊόντος που είναι η ομάδα R&D παγωτού της Κρι Κρι. Η ειδικός έρευνας και ανάπτυξης κυρία Μιχαηλίδου Ευαγγελία μας παρουσίασε την διαδικασία και κάποια από τα «μυστικά» του προϊόντος που αγαπάνε μικροί και μεγάλοι …  του παγωτού. Η κυρία Μιχαηλίδου έδωσε απαντήσεις σε ερωτήσεις των μαθητών και τους καθοδήγησε στον τρόπο παραγωγής του. Ακολούθησαν αρκετές επαφές με το συγκεκριμένο τμήμα μέχρι την ολοκλήρωση του εγχειρήματος. Παράλληλα, πραγματοποιήθηκαν επισκέψεις των μαθητών μας στις εγκαταστάσεις της γαλακτοβιομηχανίας γνώρισαν τον χώρο εργασίας, είδαν από κοντά τις μηχανές παραγωγής και παρασκεύασαν με τη βοήθεια των ειδικών τα πρώτα δείγματα της επιχειρηματικής τους ιδέας.

Ευχαριστούμε θερμά τη Διεύθυνση και το τμήμα Έρευνας και ανάπτυξης (R&D) νέων προϊόντων της Γαλακτοβιομηχανίας Κρι Κρι για την άψογη παρουσίαση και την υποδοχή και φιλοξενία στις εγκαταστάσεις τους.