Τελετή λήξης σχολικού έτους 21-22

Την Τετάρτη το βράδυ γονείς, εκπαιδευτικοί και φίλοι αποχαιρέτισαν τους αποφοίτους του σχολικού έτους 2021-2022. Μέσα σε ατμόσφαιρα χαράς, αλλά και συγκίνησης, οι απόφοιτοι και οι μαθητές των μικρότερων τάξεων  έδειξαν τις μουσικές και χορευτικές τους δεξιότητες και εξέφρασαν με τη ζωντάνια της νιότης τους  τα συναισθήματα της αγάπης τους για το σχολείο, τους καθηγητές  και τους συμμαθητές τους.

Γονείς και μαθητές ενημερώθηκαν και για τις δράσεις του σχολείου, τους διαγωνισμούς στους οποίους συμμετείχαν οι μαθητές, για τα προγράμματα Erasmus που με συνέπεια και επιτυχία υλοποιεί εδώ και χρόνια, και για το έργο των ποικίλων εργαστηρίων (clubs) που υποστηρίζουν το εκπαιδευτικό έργο του σχολείου.

 Το πρόγραμμα της γιορτής περιείχε και βράβευση μαθητών μας που διαπρέπουν με τις ακαδημαϊκές τους επιδόσεις και το ήθος τους σε πανεπιστήμια της Αμερικής και της Ελλάδας. Με τους απόδημους  μάλιστα φοιτητές η επικοινωνία έγινε με livestreaming. Επιπλέον υπήρξε και αφιέρωμα στους απελθόντες διευθυντές του λυκείου και του γυμνασίου, κυρίους Δημήτρη Κεφαλά και Αγάπιο Πουλιτσίδη που με το έργο τους θεμελίωσαν το σχολείο και συνέβαλαν στην εύρυθμη λειτουργία του.

Οι ομιλίες, τέλος, των διευθυντών, κυρίων Θεολόγου Απόστολου και Κυρανάκη Δημήτρη, καθώς και του Προέδρου του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων, κυρίου Ιλανίδη Νικολάου, απέδωσαν το όραμα του σχολείου για την πρόοδο και την επιτυχία των μαθητών που φοιτούν σ΄αυτό.

Η βραδιά έκλεισε με χορό και κέφι   που διατήρησαν  αμείωτο οι μουσικές επιλογές του dj Χάρη Δελή στον αύλειο χώρο του σχολείου, που είχαν στολίσει νωρίτερα οι μαθητές.