Τελετή Αποφοίτησης

Την Τετάρτη και ώρα 9:00 στο κέντρο  Άρωμα Αυλής η οικογένεια του Αριστοτελείου Εκπαιδευτηρίου είχε τη χαρά να απολαύσει μια διπλή γιορτή, τηρώντας φυσικά όλα τα υγειονομικά μέτρα.

Αρχικά  γονείς και καθηγητές αποχαιρέτησαν τους τελειόφοιτους του σχολικού έτους 2020-2021, τα παιδιά της καραντίνας. Πολλές οι μαθητικές στιγμές από γιορτές, δράσεις και εκδηλώσεις  οι οποίες ζωντάνεψαν μπροστά στα μάτια των παρισταμένων μέσα από φωτογραφίες και βίντεο . Ο ουρανός γέμισε από άσπρα μπαλόνια ζωγραφισμένα από τα παιδιά ενώ τα φλας δε σταμάτησαν να φωτογραφίζουν τα χαμογελαστά τους πρόσωπα.

Όμως η γιορτή είχε ακόμη  μια συναισθηματικά φορτισμένη στιγμή καθώς η οικογένεια του Αριστοτελείου τίμησε τον Γυμνασιάρχη του κ. Πουλιτσίδη Αγάπιο  και τον Λυκειάρχη κ. Κεφαλά Δημήτριο για την  17η χρόνη προσφορά τους. Η μεθοδικότητα, η οργάνωση, η συνέπεια και κυρίως η ανθρώπινη προσέγγιση  χαρακτηρίζει το συνολικό τους έργο. Ακολούθησε η ανάληψη καθηκόντων από τους κ. Θεολόγου Απόστολο και κ. Κυρανάκη Δημήτριο  οι οποίοι με τους λόγους τους εκθείασαν το έργο των προκατόχων τους και δεσμεύτηκαν για ανάλογη συνέχεια.

Το Αριστοτέλειο Εκπαιδευτήριο θέλει να ευχαριστήσει όλους για τη διοργάνωση και συμμετοχή σε αυτή τη γιορτή ενώ παράλληλα  εύχεται   ένα όμορφο και ανέμελο καλοκαίρι.

 Καλά αποτελέσματα σε όλα τα παιδιά.