Σχολική ομάδα καλαθοσφαίρισης

Το Αριστοτέλειο Εκπαιδευτήριο έχει συγκροτήσει την φετινή σχολική χρονιά μια αξιόμαχη ομάδα Basketμε τη συγκέντρωση αθλητών – μαθητών υψηλού επιπέδου από όλο το Νομό Σερρών με σκοπό να πρωταγωνιστήσει στο σχολικό πρωτάθλημα όχι μόνο σε επίπεδο νομού αλλά γιατί όχι και σε πανελλήνιο επίπεδο (μεσοπρόθεσμα). Η ομάδα θα εμπλουτίζεται κάθε χρόνο από αθλητές την επιλογή των οποίων, αλλά και την όλη ευθύνη του εγχειρήματος ανέλαβε ο παλιός Σερραίος πρωταθλητής με τον Άρη και την Εθνική Ομάδα κ. Βασίλης Παραμανίδης. Η ομάδα χτίζεται υπομονετικά και μεθοδικά και στελεχώνεται κατά τα πρότυπα επαγγελματικών ομάδων από ένα teamπροπονητή – γυμναστή – φυσιοθεραπευτή και φροντιστή. Ένα εγχείρημα οπωσδήποτε υπερφιλόδοξο αφού ο ανταγωνισμός με άλλες ομάδες των Αθηνών και της Θεσσαλονίκης είναι ιδιαίτερα σκληρός. 

Στα πλαίσια της προετοιμασίας λοιπόν της ομάδας και μετά την επιτυχημένη διοργάνωση του 3μερου τουρνουά στις εγκαταστάσεις των Κ.Ποροίων το 3μερο της 28ης Οκτωβρίου με τη συμμετοχή των παιδικών τμημάτων Basketτου Άρη, της ΧΑΝΘ και των Εκπαιδευτηρίων Μαντουλίδη, η ομάδα του Αριστοτελείου προετοιμάζει νέα εξόρμηση. Ο κ. Παραμανίδης εξασφάλισε τη συμμετοχή της ομάδας σε 3μερο τουρνουά στην Αθήνα στις 27-28-29 Δεκεμβρίου με ομάδες υψηλού αγωνιστικού επιπέδου: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ – ΠΡΩΤΕΑΣ ΒΟΥΛΑΣ. Τρεις αγώνες στα αντίστοιχα γήπεδα: Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας – Γήπεδο Ν. Σμύρνης – Γήπεδο Βούλας. Να σημειωθεί ότι μετά το τέλος του αγώνα με τον Ολυμπιακό οι μαθητές θα παρακολουθήσουν τον αγώνα ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΟΥΛΚΕΡ για την Ευρωλίγκα. Οι αθλητές θα επιστρέψουν πλουσιότεροι σε μπασκετικές εμπειρίες εν όψει των αγώνων του σχολικού πρωταθλήματος.

Έτσι πραγματοποιείται και ολοκληρώνεται το τρίπτυχο των υποσχέσεων που είχε δοθεί από τους ιδρυτές του Αριστοτελείου την ημέρα της ανακοίνωσης της ίδρυσης του.

ΜΟΡΦΩΣΗ – ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ – ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Και  συνεχίζουμε…….