Κοπή πίτας 2014

Το Σάββατο, 25 Ιανουαρίου, στο Ξενοδοχείο Elpida Resort πραγματοποιήθηκε ο ετήσιος χορός και η κοπή βασιλόπιτας του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Αριστοτελείου Εκπαιδευτηρίου Σερρών.

Η συμμετοχή των μελών ήταν καθολική. Ο αριθμός των παρευρισκομένων ξεπέρασε κάθε προσδοκία και το κέφι κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωϊνές ώρες.

Σημειώνουμε ότι η φετινή διοργάνωση συνέπεσε με την συμπλήρωση δεκαετίας από την έναρξη λειτουργίας του Αριστοτελείου Εκπαιδευτηρίου, γεγονός που, η Πρόεδρος του Δ.Σ κα Ζερβάκη Αναστασία,  επισήμανε ιδιαίτερα με συγκινητικό τρόπο στην εναρκτήρια   ομιλία, εκφράζοντας εκ μέρους του Δ.Σ. και των μελών του συλλόγου, τις ευχαριστίες στη Διοίκηση και το Εκπαιδευτικό προσωπικό του Αριστοτελείου για τις άοκνες προσπάθειες που καταβάλουν στην εκπαίδευση των παιδιών.

Στη συνέχεια παρέδωσε το βήμα στο  διευθυντή του λυκείου κο Δημήτρη Κεφαλά, ο οποίος εκ μέρους του σχολικού συγκροτήματος ευχαρίστησε το Σύλλογο για την αμέριστη συμπαράσταση  στην υλοποίηση του εκπαιδευτικού έργου και τόνισε την άριστη συνεργασία από της ιδρύσεώς του, αποδεικνύοντάς το εμπράκτως με την απονομή αναμνηστικών  πλακετών στους τέως προέδρους Νίκο Αργυριάδη, Δημήτρη Μαντιό και Γιάννη Χατζηιλιάδη. Ακολούθησε η καθιερωμένη κοπή της βασιλόπιτας και η κλήρωση τεσσάρων tablet, προφορά του Συλλόγου και του χορηγού επικοινωνίας.

Το Δ.Σ. ευχαριστεί την επιχείρηση «ΧΡΥΣΟ» για την χορηγία της βασιλόπιτας καθώς και το Δντή του Καταστήματος «GERMANOS» της  οδού Μεραρχίας για τη δωρεά ενός tablet. Τέλος συγχαίρει το DJΧάρη Δελή για την επιτυχή μουσική επένδυση της βραδιάς που συνετέλεσε στο μαζικό ξεφάντωμα στη πίστα των γονέων και μαθητών.