Μια ακόμη παροχή για τους μαθητές μας!

Καθώς πλησιάζει ο καιρός να δημοσιευτούν οι βαθμοί των Πανελλαδικών Εξετάσεων, το Αριστοτέλειο Εκπαιδευτήριο Σερρών προσφέρει μια πρωτοποριακή παροχή για τους τελειόφοιτους του εντελώς δωρεάν.

Πρόκειται για την ολοκληρωμένη εφαρμογή «Υποψήφιος 2017» της μεγάλης εταιρείας λογισμικού «Έπαφος», σχεδιασμένη για μεγάλες σχολικές μονάδες. Το πρωτοπόρο, ψηφιακό, Ιδιωτικό Σχολείο της πόλης μας έσπευσε να ενσωματώσει το πρόγραμμα αυτό στο οπλοστάσιο των μαθητών του.

Η εφαρμογή δίνει στον υποψήφιο φοιτητή τη δυνατότητα να πειραματιστεί με πολλαπλά σενάρια σε σχέση με τα μόρια που θα επιτύχει στις εξετάσεις, δοκιμάζοντας εναλλακτικές, πιθανές βαθμολογίες. Όμως οι δυνατότητες δε σταματούν εκεί. Η εφαρμογή μπορεί να συνεκτιμήσει τις βάσεις παλαιότερων ετών και εκτιμήσεις ειδικών αλλά και … των ίδιων των μαθητών για τις φετινές βάσεις. Έτσι μπορεί να προκύψει μια πρώτη, αξιόπιστη εικόνα για τις σχολές του βεληνεκούς κάθε υποψηφίου.

Επιπλέον το πρόγραμμα «Υποψήφιος 2017» παρέχει πρόσβαση σε μια τεράστια βάση δεδομένων, με σημαντικά στοιχεία, πληροφορίες και δεδομένα επικοινωνίας για όλες τις σχολές ΑΕΙ και ΤΕΙ της ελληνικής επικράτειας. Έτσι, αφού εκδοθούν και επίσημα οι βαθμολογίες, οι υποψήφιοι θα έχουν στα ακροδάχτυλά τους όλα εκείνα τα εφόδια που απαιτούνται για την εκλογικευμένη και εύστοχη συμπλήρωση των Μηχανογραφικών Δελτίων τους.

Είναι αδιαμφισβήτητο ότι τα τεχνικά μέσα κάνουν τη ζωή ευκολότερη και ποιοτικότερη. Όμως στην Παιδεία πρωτεύοντα ρόλο διαδραματίζει ο ανθρώπινος παράγοντας. Πέρα από την ψηφιακή εφαρμογή, λοιπόν, οι καθηγητές του σχολείου μας είναι στη διάθεση των μαθητών μας αλλά και οποιουδήποτε ζητήσει τη βοήθειά μας για τη συμπλήρωση των Μηχανογραφικών Δελτίων αλλά και για οποιοδήποτε παιδαγωγικό ζήτημα.

Επιπλέον παρέχουμε σε όλους τους τελειόφοιτους του σχολείου μας από μια συνδρομή MSOffice365 proplus

Περιλαμβάνει το Word, το PowerPoint, το Excel, το Outlook, το OneNote, τον Publisher, την Accessκαι το Skype για επιχειρήσεις

Μπορεί να εγκατασταθεί σε έως 5 PC ή Mac και στις κινητές συσκευές τους.

Παρέχεται χώρος στο OneDriveενός  1 TB (1000 GB) όταν το dropbox τον ίδιο χώρο τον πουλάει 99 €.