Τρόφιμα στο Κοινωνικό Παντοπωλείο από το Αριστοτέλειο

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΝΟΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ
ΔΗΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ                                                           Σέρρες 31 Ιανουαρίου 2013
Γραφείο Τύπου 
& Δημοσίων Σχέσεων
τηλ. 23210/22587
φαξ 23210/22187

Δελτίο Τύπου

Μήνυμα κοινωνικής αλληλεγγύης και προσφοράς μετέφεραν οι μαθήτριες και μαθητές του «Αριστοτελείου» Εκπαιδευτηρίου, οι οποίοι συγκέντρωσαν τρόφιμα για συνανθρώπους που τα έχουν πραγματικά ανάγκη.
Ειδικότερα, μαζί με μέλη του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων, επισκέφθηκαν το πρωί της Πέμπτης 31-1-2013 το «Κοινωνικό Παντοπωλείο» του Δήμου (επί της Νικ. Νικολάου 15) και παρέδωσαν ποσότητες τροφίμων, οι οποίες θα χρησιμοποιηθούν για την σίτιση οικονομικά αδύναμων δημοτών.      
«Μάθημα έμπρακτης στήριξης των συνανθρώπων μας, τώρα που η κρίση εντείνεται» χαρακτήρισε ο Δήμαρχος Σερρών κ. Πέτρος Αγγελίδης την πρωτοβουλία των παιδιών του Αριστοτελείου, τα οποία υποδέχθηκε στις εγκαταστάσεις του δημοτικού Κοινωνικού Παντοπωλείου μαζί με τον αρμόδιο αντιδήμαρχο Κοινωνικής Μέριμνας & Παιδείας κ. Δημήτριο Μερετούδη
«Αυτή η από καρδιάς πράξη των νέων παιδιών δεν αποτελεί απλώς παράδειγμα προς μίμηση για την σερραϊκή κοινωνία, αλλά μας δείχνει το δρόμο που πρέπει να ακολουθήσουμε. Δυστυχώς, η σκληρότερη δοκιμασία για τη χώρα και τον ελληνικό λαό συνεχίζεται και τέτοιου είδους δράσεις ανακούφισης των αδυνάτων θα είναι στο εξής αναγκαίες κι επιβεβλημένες εκ των πραγμάτων»κατέληξε ο Δήμαρχος. 
  

Από το Γραφείο Τύπου του Δήμου