Επίσκεψη στο ΚΑΦΚΑ Νιγρίτας

Πέμπτη 18 Δεκεμβρίου 2014
Στόχευση του Αριστοτελείου Εκπαιδευτηρίου είναι η παροχή υψηλής  εκπαίδευσης και παιδείας στους μαθητές μας. Στη κατεύθυνση αυτή παροτρύνουμε να αναπτύσσουν κοινωνική και φιλανθρωπική δράση για την ελάφρυνση των δυσχερειών που αντιμετωπίζουν συνάνθρωποί μας. Η προσπάθεια των μαθητών του Αριστοτελείου Εκπαιδευτηρίου με τη συνδρομή του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων,  να σταθεί στο πλευρό των ευπαθών κοινωνικών ομάδων της πόλης και της ευρύτερης περιφέρειας, δηλαδή στα άτομα με αναπηρίες, στους άστεγους και στα ουσιοεξαρτώμενα άτομα, είναι διαρκής και δυναμική.
Στο πλαίσιο αυτό, μαθητές του Αριστοτελείου Εκπαιδευτηρίου, καταγόμενοι απο τη περιοχή της Βισαλτίας, συνοδευόμενοι από τον κ. Αλεξιάδη Κ. ως εκπρόσωπο των καθηγητών και την κα Χατζή Β. ως εκπρόσωπο του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων, επισκέφθηκαν το ΚΑΦΚΑ Νιγρίτας και παρέδωσαν στο προσωπικό του Ιδρύματος σημαντική ποσότητα υλικών προσωπικής υγιεινής για τους τρόφιμους και   απορρυπαντικών. Η δαπάνη αγοράς των υλικών προσωπικής υγιεινής καλύφθηκε με μέρος απο τις εισπράξεις των πωληθέντων χειροτεχνημάτων  του φιλανθρωπικού ΒΑΖΑΑR 2014. Η  παραδοθείσα ποσότητα των  υλικών καθαριότητας αποτελεί δωρεά της Σερραϊκής Βιομηχανίας FLOS ΑΕ την οποία ευχαριστούμε ιδιαίτερα και ιδίως τον κ. Κώστα Παπαπαναγιώτου. 
Ελπίζουμε τα παραδοθέντα υλικά να κάνουν την καθημερινή ζωή των τροφίμων του ΚΑΦΚΑ πιο εύκολη, πιο ευχάριστη και υγιεινή. Συγχαίρουμε την αποστολή του Σχολείου για την  επιτυχημένη ολοκλήρωση της δράσης.