Μια αλλιώτικη τσικνοπέμπτη με πολύ χορό και τραγούδι

Με την συνεργασία επιτυγχάνουμε το μέγιστο καλό για το σύνολο, την αγάπη και τον εθελοντισμό!

Την Τσικνοπέμπτη οι φίλες του Σπιτιού της γυναίκας, μέλη της ΕΓΕ και τα παιδιά από το Αριστοτέλειο Εκπαιδευτήριο φρόντισαν να δώσουν ό,τι καλύτερο μπορούσαν στα παιδιά του ΚΑΑΜΕΑ.

Το Σπίτι της Γυναίκας έχει δημιουργήσει φιλίες με τα παιδιά. Η πρόταση της Βάσως, δραστήριου μέλους μας, για την διοργάνωση γλεντιού την Τσικνοπέμπτη στο ΚΑΑΜΕΑ, μας βρήκε απόλυτα σύμφωνες.

Λοιπόν αμ’ έπος, αμ’ έργον. Η Βάσω ήταν πίσω από όλα, από τις στολές, τον πετυχημένο κλόουν τον D.J. και γενικά έφερε τα πάνω – κάτω.

Τα παιδιά του Αριστοτελείου χόρεψαν όμορφους χορούς ντυμένα χαρούμενα καρναβάλια – χαβανέζες – κοκκινοσκουφίτσες μέχρι και ο Ναπολέων συμμετείχε στο γλέντι. Το κέφι στο Ζενίθ. Δεν ήθελαν να σταματήσουν τον ξέφρενο χορό.

Ο Γ. Βαβαλέκας και η Βέτα Μωυσιάδου μαζί με το προσωπικό φρόντισαν να μην λείψει τίποτα από τα παιδιά που ήταν ντυμένα καρναβάλια για αυτήν την ξεχωριστή μέρα. Τσίκνισαν λοιπόν στο μαγκάλι λουκάνικα και σουτζουκάκια για να προσφέρουν σε όλα τα παιδιά. Μπράβο σας φίλοι.

Το Σπίτι της Γυναίκας ευχαριστεί όλους όσους συνέβαλαν με τις προσφορές τους για το ΚΑΑΜΕΑ.

Ακολουθούν τα ονόματα των μαθητριών της ομάδας που συμμετείχε, photo-gallery και video:

Ευθαλία Σφελινιώτη, Φαίη Σαββίδου, Φωτεινή Τζεμετζή, Βιβή Σαββίδου, Αναστασία Μούδιου, Χριστίνα Πεταλωτή, Ελένη Θεοχάρη, Φανή Μαρμαρέλη, Βίκυ Χατζημηχαηλίδου, Βασιλική Χατζόγλου, Δήμητρα Τσάμη, Ζωή Καρακίζη, Βασιλική Μητροπούλου, Κατερίνα Κούλικα, Ιωάννα Τρεβιοπούλου, Ανδρομάχη Βουτσά.

Υπεύθυνος καθηγητής Αλεξιάδης Κώστας,

Ευγενικές προσφορές:

D.J. Νέστωρ Ιωάννης, ELPIDA RESORT

ΦΩΤΟΜΕΤΡΟ ΑΝΤΩΝΙΟΥ

ΤΖΑΜΤΖΗΣ (Στολές)