Ετήσιος χορός του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων

Πραγματοποιήθηκε και φέτος, το Σάββατο 2 Φεβρουαρίου, ο ετήσιος χορός του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Αριστοτελείου Εκπαιδευτηρίου Σερρών. Στην κατάμεστη αίθουσα χοροεσπερίδων και εστιάσεως του Ξενοδοχείου ElpidaResort, γονείς, εκπαιδευτικοί και μαθητές διασκέδασαν και χόρεψαν, με κέφι αμείωτο, από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό.

Η  βραδιά άνοιξε με το σύντομο χαιρετισμό και τις θερμές ευχές του λυκειάρχη, κυρίου Κεφαλά, και κατόπιν ο Σύλλογος προχώρησε στην κοπή της πίτας, που ανέδειξε τυχερή την Β΄τάξη του Γυμνασίου. Αργότερα πραγματοποιήθηκε κλήρωση για τα εκλεκτά δώρα που εξασφάλισαν οι κυρίες του Συλλόγου για τη βραδιά.

Οφείλουμε να ευχαριστήσουμε όλους όσοι παρέστησαν στην κοπή και ευχήθηκαν στους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς τους να έχουν μια όμορφη και δημιουργική χρονιά. Ιδιαίτερες ευχαριστίες, όμως, πρέπει να απευθύνουμε στην πρόεδρο του Συλλόγου, κυρία Αναστασία Ζερβάκη και  στα μέλη, τις κυρίες  Θεοδωρίδου- Μητροπούλου Ελισάβετ, Ούρδα Βασιλική και Κάγλατζη Μαρία, που με το αμείωτο, εδώ και χρόνια, ενδιαφέρον και τη δραστηριοποίησή τους  διοργάνωσαν και φέτος άψογα αυτή την εκδήλωση. Δεν μπορούμε να παραλείψουμε, τέλος, να ευχαριστήσουμε τους ευγενικούς χορηγούς μας, (…), που με την προσφορά τους κάλυψαν κάθε ανάγκη της εκδήλωσης.