ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗΝ ΑΝΔΡΙΑΝΟΥΠΟΛΗ

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Αριστοτελείου Εκπαιδευτηρίου Σερρών διοργανώνει 2/ήμερη οδική εκδρομή Σάββατο 25 και Κυριακή 26 Νοεμβρίου 2017 στην Ανδριανούπολη (Τουρκία).

Η εκδρομή θα γίνει μέσω του Γραφείου Γενικού Τουρισμού ΚΤΕΛ Ν. Σερρών.

Μπορούν να συμμετέχουν όχι μόνο μέλη του συλλόγου αλλά και φίλοι του Αριστοτελείου Εκπαιδευτηρίου.

Δηλώσεις συμμετοχής  στο τηλέφωνο 2321063029 ή  2321099933.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΡΟΜΗΣ

1η μέρα :  ΣΕΡΡΕΣ – ΑΔΡΙΑΝΟΥΠΟΛΗ (370 χλμ.)

Αναχώρηση στις 06:00 το πρωί από την Εθνική Τράπεζα για Αδριανούπολη με ενδιάμεση στάση για καφέ. Διέλευση των συνόρων και συνεχίζουμε για Αδριανούπολη. Άφιξη στη πόλη και τακτοποίηση στο ξενοδο- χείο.  Στη συνέχεια επίσκεψη στο κέντρο της πόλης μέχρι αργά το απόγευμα.  Επιστροφή στο ξενοδοχείο και χρόνος ελεύθερος.

2η μέρα :  ΑΔΡΙΑΝΟΥΠΟΛΗ – ΣΕΡΡΕΣ

Μετά  το πρωινό  ξεκινάμε για  την ξενάγηση.  Στην περιήγησή μας με το λεωφορείο θα δούμε το Μουσείο Υγείας, βραβευμένο από την Ευρώπη, την πλατεία Δημοκρατίας, το κέντρο της πόλης, το τείχος της Ρωμαϊκής πόλης, χτισμένο από την εποχή του Αδριανού, το Ουξερεφελί τζαμί, έργο του Σινάν (16ος αι.), που επισκευάστηκε πρόσφατα, το Μπεντεσέν, σκεπαστή αγορά κατασκευασμένη επί βασιλέως Μεχμέτ Τσελεμπί μεταξύ 1414 και 1422, το Σελεμιγιέ τζαμί, μεγάλο αυτοκρατορικό τζαμί, κατασκευασμένο το 1569-

1575 επί σουλτάνου Σελίμ ΙΙ, που αποτελεί το αριστούργημα του διάσημου αρχιτέκτονα Σινάν. Μετά την ξενάγηση χρόνος ελεύθερος.  Στις 14:00 παίρνουμε το δρόμο της επιστροφής κάνοντας τις απαραίτητες στάσεις. Άφιξη στην πόλη μας το βράδυ.

Τιμή συμμετοχής 65 €

Π ΑΡΟΧΕ Σ: Μεταφορά με τουριστικό λεωφορείο του γραφείου μας, διαμονή στο ξενοδοχείο RYSHOTEL4* σε δίκλινα δωμάτια με πρωινό, περιηγήσεις – ξεναγήσεις όπως αναφέρονται στο πρόγραμμα, ελληνόφωνος ξεναγός στην Αδρια- νούπολη, Φ.Π.Α., Ασφάλεια Αστικής Ευθύνης.

ΔΕ Ν  Π Ε ΡΙΛ ΑΜΒΑΝΕ Ι: Επιπλέον φαγητά, ποτά, εισιτήρια μνημείων – μουσείων, προαιρετικές διασκεδάσεις και ότι δεν αναφέρεται στο πρόγραμμα.

ΣΗΜΕ ΙΩΣΗ:Για την είσοδο στην Τουρκία απαιτείται ταυτότητα με λατινικά στοιχεία σε ισχύ (η ταυτότητα ισχύει για 15 χρόνια από την έκδοση) ή διαβατήριο με ισχύ τουλάχιστον 2 μήνες από την ημερομηνία εισόδου στη χώρα. Παιδιά ανήλικα που ταξιδεύουν χωρίς γονείς ή με τον ένα γονέα απαιτείται εξουσιοδότηση από τους γονείς ή τον άλλο γονέα (από την αστυνομία ή τα Κ.Ε.Π.)