Σχολικό έτος 2019-2020

Ο μαθητής μας της γ΄ λυκείου Χρήστος Μαρμαρέλης, έβαλε πρώτη την ελληνική σημαία στην τελετή έναρξης των 3ων χειμερινών ολυμπιακών αγώνων νέων στη Λωζάνη.
Ο Έλληνας πρωταθλητής του αλπικού σκι, εισήλθε πρώτος στη Vaudoise Arena κρατώντας περήφανα την ελληνική σημαία.
Ο Χρήστος, ολοκλήρωσε τους αγώνες λαμβάνοντας την 52η θέση στο Super G, την 35η στο Giant Slalom και την 33η στο Slalom ανάμεσα σε 79 αθλητές.
Παίρνοντας υπ’ όψη ότι είχε να αντιμετωπίσει συναθλητές με πολύ περισσότερη εμπειρία από χώρες με παράδοση στα χειμερινά σπορ η πορεία του Χρήστου μπορεί να θεωρηθεί αξιέπαινη.
Συμμετείχε σε μια διοργάνωση που αποτελεί τον προθάλαμο των νεαρών αθλητών για τους Ολυμπιακούς Αγώνες των “μεγάλων”. Οι επιτυχίες του Χρήστου Μαρμαρέλη, ενός παιδιού που συνδυάζει πρωταθλητισμό και διάβασμα, μόνο με χειροκρότημα μπορεί να αποδοθεί.
Του ευχόμαστε πάντα επιτυχίες, στον αθλητισμό, στις φετινές πανελλήνιες εισαγωγικές εξετάσεις που συμμετάσχει.
Περισσότερα
Ένας από τους αθλητές της Εθνικής Ομάδας Νέων των αλπικών αγωνισμάτων που θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες Νέων 2020 (Λωζάνη, 9 - 22 Ιανουαρίου), είναι ο Χρήστος Μαρμαρέλης. Ο Χρήστος είναι μαθητής της Γ΄ Λυκείου στο Αριστοτέλειο Εκπαιδευτήριο Σερρών και αθλητής του τμήματος Χιονοδρομίας  του "ΜΓΣ Πανσερραϊκός". Είναι άξιος συγχαρητηρίων γιατί εκτός από άριστος αθλητής, είναι και άριστος μαθητής.
Η διεύθυνση του σχολείου συγχαίρει αυτόν, την οικογένεια του και το αθλητικό του σωματείο.  Του εύχεται υγεία, δύναμη και καλή επιτυχία στον πολλαπλό αγώνα που δίνει να είναι πρώτος στον αθλητισμό και στα μαθήματα.
Περισσότερα

Τζάμπολ Αγάπης

Τα παιδιά της Β' και Γ' Γυμνασίου, που αγωνίζονται στις Σερραϊκές ομάδες των Ικάρων Σερρών και του Ορφέα Νέου Σκοπού, στην πλειονότητά τους μαθητές του Αριστοτέλειου Εκπαιδευτηρίου, θα συμμετάσχουν στο 2ο Χριστουγεννιάτικο τουρνουά "Μάκης Δενδρινός", του ιστορικού Πανιωνίου, με συμμετοχή των ομάδων Πανιωνίου, Παναθηναϊκού, Ολυμπιακού, Περιστερίου, Μικτής Εθνικής Νότου, Εκπαιδευτηρίων Πλάτωνα και Εκπαιδευτηρίων Δούκα. Τα ταλαντούχα παιδιά μας, προπονούνται εδώ και ένα τρίμηνο, παράλληλα με τις προπονήσεις των  ομάδων τους, δύο φορές την εβδομάδα, με στοχευμένο πρόγραμμα αθλητικής βελτίωσης και σφυρηλάτησης της νοοτροπίας και της προσωπικότητάς τους, από τον κορυφαίο πολυνίκη - πολύπειρο προπονητή και δάσκαλο Βαγγέλη Αλεξανδρή. Ο κ. Αλεξανδρής θα συνοδεύσει και θα κοουτσάρει ο ίδιος την αντιπροσωπευτική ομάδα μας.

Περισσότερα
Πρεμιέρα των επίσημων αγωνιστικών εκδηλώσεων της νέας περιόδου στην κολύμβηση, με τις ημερίδες ορίων Γκραν Πρι σε Θεσσαλονίκη (8-10/11) και το Χαλάνδρι (9-10/11).
Στη Θεσσαλονίκη, οι αγώνες που διεξήχθησαν στο Εθνικό κολυμβητήριο (25μ.), με τη συμμετοχή 356 κολυμβητών / τριών από 24 σωματεία, ο μαθητής του σχολείου μας Μέγας Βασίλης, που από φέτος αγωνίζεται με τα χρώματα του Άρη Θεσσαλονίκης, συμμετείχε σε πολλά στιλ κολύμβησης και παρόλο που βρίσκεται στην αρχή της περιόδου κατάφερε να πάρει τις παρακάτω διακρίσεις:
1η θέση 200μ Πεταλούδα
2η θέση 400μ Ελεύθερο
3η θέση 1500μ Ελεύθερο
Ατομικά ρεκόρ στα:
400μ Μικτή Ατομική
200 μ Ελεύθερο
100μ Πεταλούδα
Επίσης Προκρίθηκε στους τελικούς αγώνες στις 6-8 Δεκεμβρίου στον Βόλο.
Καλή επιτυχία Βασίλη!
Περισσότερα

6η Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού – Ευρωπαϊκή Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού 2019

Σήμερα Παρασκευή, 27 Σεπτεμβρίου 2019, στο Αριστοτέλειο Εκπαιδευτήριο Σερρών, όπως και σε όλα τα σχολεία της χώρας μας προσπαθήσαμε να ευαισθητοποιήσουμε τους μαθητές μας να γνωρίσουν τι σημαίνει αθλητισμός, να νιώσoυν τη χαρά και τα οφέλη της άθλησης, χωρίς το άγχος της νίκης και το φόβο της αποτυχίας, να βελτιώσουν την καθημερινότητά τους σε συνδυασμό με την υγιεινή διατροφή, με στόχο την απόκτηση ενός υγιούς τρόπου ζωής.

Με σύνθημα «Αγαπώ την Άθληση – Αγαπώ την Υγεία μου» οι γυμναστές κ. Κώστας Αλεξιάδης και Δημήτρης Μπότσιος σχεδίασαν και υλοποίησαν με τους μαθητές μας δράσεις  κατά τη διάρκεια της ημέρας εντός σχολικού ωραρίου.

Περισσότερα