Σχολικό Έτος 2017-18

Στις 12-13 Μαΐου 2018 πραγματοποιήθηκε το 3ο Παγκόσμιο Φεστιβάλ πολεμικών τεχνών και το 1ο  Βαλκανικό Μικτής Μάχης στο κλειστό γυμναστήριο της Κοιλάδας των Αγίων Αναργύρων στις Σέρρες.

Οι χώρες που έλαβαν μέρος ήταν:

ΕΛΛΑΔΑ, ΑΛΒΑΝΙΑ, ΑΛΓΕΡΙΑ, ΑΡΜΕΝΙΑ, ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ, BOYΛΓΑΡΙΑ, ΓΕΡΜΑΝΙΑ, ΓΕΩΡΓΙΑ, FYROM, ΚΥΠΡΟΣ, ΜΟΝΤΕΝΕΓΚΡ, ΣΕΡΒΙΑ κ.α.

Ο μαθητής μας της 3ης γυμνασίου Γεώργιος Παπατριανταφύλλου κατέλαβε την πρώτη θέση (χρυσό) στην κατηγορία ημιεπαφής (semi contact).

Η διοργάνωση έγινε από τον Α. Ο. ΤΚΝ ΔΙΑΣ ΣΕΡΡΩΝ, τον Γ. Σ. ΕΡΜΗΣ ΗΡΑΚΛΕΙΑΣ, την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΠΟΛΕΜΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ (Ε.Ο.Π.Τ.), τον ΔΗΜΟ ΣΕΡΡΩΝ με την υποστήριξη της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Πολεμικών Τεχνών (W.F.M.A.) και την Βαλκανική Ομοσπονδία ΜΜΑ (BFMMA).

Περισσότερα

Την Πέμπτη 24 Μαΐου 2018 στο Πρωτάθλημα Βόλεϊ Γυμνασίων Ν. Σερρών τα κορίτσια του Αριστοτελείου πραγματοποίησαν μια πολύ καλή εμφάνιση, δίνοντας υποσχέσεις για το μέλλον. Συγχαρητήρια σε όλες της αθλήτριες μας για την παρουσία τους και τη συμμετοχή τους.

Περισσότερα

Τα συγχαρητήρια της κοινότητας του Αριστοτελείου στη μαθήτρια μας Μαρία Βενέτη και τις ευχές μας για ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες. Στους αγώνες ελεύθερης χιονοδρομίας (ski cross) και στην κατηγορία παίδων – κορασίδων που έγιναν στις 17-18 Μαρτίου 2018 στο χιονοδρομικό κέντρο Καϊμακσαλάν η μαθήτρια μας της β΄ γυμνασίου κατέλαβε τη 5η θέση. 

Εκπληκτική εμφάνιση της μαθήτριάς μας Πουργιοπούλου Μαρίνας στο Παγκόσμιο Σχολικό Πρωτάθλημα, που διεξάγεται στο Μαρόκο, όπου και κατέλαβε την 3η θέση στο αγώνισμα των 2000μ. με φυσικά εμπόδια!! Επίσης συμμετείχε με την Ελληνική ομάδα σε αγώνα σκυταλοδρομίας, όπου και κατέλαβαν την 4η θέση.

Συγχαρητήρια και πάντα επιτυχίες!!

Περισσότερα

Δευτέρα 19 Μαρτίου 2018

Η ομάδα μπάσκετ του Αριστοτέλειου Εκπαιδευτηρίου Σερρών κατέκτησε τον τίτλο του πρωταθλήματος Λυκείων στο Νομό Σερρών κερδίζοντας στον τελικό, σε ένα συναρπαστικό παιχνίδι, με 44-38 την ομάδα του 5ου Γενικού Λυκείου Σερρών.

Μια ομάδα που δημιουργήθηκε από ένα πρότζεκτ που το εμπνεύστηκε ο Βασίλης Παραμανίδης με την τεράστια εμπειρία του στο Ελληνικό μπάσκετ, με το κοουτσάρισα του έμπειρου προπονητή Κώστα Μάρκου και τη συνδρομή του Δημήτρη Μπότσιου έφεραν γρήγορα αποτελέσματα και το Αριστοτέλειο θα εκπροσωπήσει το Νομό Σερρών στην επόμενη φάση του Πανελληνίου σχολικού πρωταθλήματος όπου και θα αντιμετωπίσει  στη Θεσσαλονίκη την ομάδα των Εκπαιδευτηρίων Φρυγανιώτη.

Περισσότερα