Πληροφορική

Στις 23 Μαΐου 2017 διεξήχθησαν στο σχολείο μας οι εξετάσεις πληροφορικής. Από τους 69 συμμετέχοντες επέτυχαν των εξετάσεων 64 (ποσοστό επιτυχίας 93%). Από τους επιτυχόντες 38 αρίστευσαν (βαθμολογία 90% και πάνω) δηλαδή ποσοστό αρίστων 59%. Παρακάτω βρίσκονται αλφαβητικά τα ονόματα των επιτυχόντων. Συγχαρητήρια στους πτυχιούχους!

Περισσότερα

96,4% ΕΠΙΤΥΧΙΑ στις εξετάσεις πληροφορικής, οι μισοί εκ των οποίων πέτυχαν άριστη βαθμολογία (μεγαλύτερη του 90%) !!!!

Παρακάτω βρίσκονται αλφαβητικά τα ονόματα των επιτυχόντων στις εξετάσεις πληροφορικής που διεξήχθησαν στο σχολείο μας στις 9 Μαϊου 2016.

Συγχαρητήρια στους πτυχιούχους!

Περισσότερα

97% ΕΠΙΤΥΧΙΑ στις εξετάσεις πληροφορικής, οι μισοί εκ των οποίων πέτυχαν άριστη βαθμολογία (μεγαλύτερη του 90%) !!!!

Παρακάτω βρίσκονται αλφαβητικά τα ονόματα των επιτυχόντων στις εξετάσεις πληροφορικής που διεξήχθησαν στο σχολείο μας στις 12 Μαϊου 2015.

Συγχαρητήρια στους πτυχιούχους!

Περισσότερα

96% ΕΠΙΤΥΧΙΑ στις εξετάσεις πληροφορικής !!!!

Παρακάτω βρίσκονται αλφαβητικά τα ονόματα των επιτυχόντων στις εξετάσεις πληροφορικής που διεξήχθησαν στο σχολείο μας στις 20 Μαϊου 2014.

Συγχαρητήρια στους πτυχιούχους!

Περισσότερα

100% ΕΠΙΤΥΧΙΑ στις εξετάσεις πληροφορικής !!!!

Παρακάτω βρίσκονται αλφαβητικά τα ονόματα των επιτυχόντων στις εξετάσεις πληροφορικής που διεξήχθησαν στο σχολείο μας στις 14 Μαϊου 2013. Συγχαρητήρια στους πτυχιούχους!

Περισσότερα

Παρακάτω βρίσκονται αλφαβητικά τα ονόματα των επιτυχόντων στις εξετάσεις πληροφορικής που διεξήχθησαν στο σχολείο μας στις 16 Μαϊου 2012. Συγχαρητήρια στους πτυχιούχους!

Όσοι δεν βρίσκετε το όνομά σας στη λίστα,έχετε δικαίωμα δωρεάν επανεξέτασης. Για την ημερομηνία επικοινωνήστε με την καθηγήτρια της πληροφορικής.

Περισσότερα