Μαθητικές Διακρίσεις

Μαθηματικές διακρίσεις

Η διεύθυνση του σχολείου μας συγχαίρει

(1) την μαθήτρια μας της Α΄ τάξης Γυμνασίου, Καζάκη Δήμητρα για την επιτυχία της στον Τοπικό Μαθητικό Διαγωνισμό στα Μαθηματικά «Διόφαντος» και την πρόκριση της στη 2η φάση.

(2) τους μαθητές μας

(α) της Β΄ τάξης Γυμνασίου Δεσποτίδου Φανή

(β) της Γ΄ τάξης Γυμνασίου  Αβδελά Μαριάνθη

(γ) της Α΄ τάξης Λυκείου Αβδελά Δανάη Χριστίνα, Γκολέμη Θεόδωρο και Μορφακίδη Σωτήρη για την επιτυχία τους στον Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό Μαθηματικών «Ευκλείδης» και την πρόκριση τους στη επόμενη φάση του  «Ευκλείδη».

Και οι  δύο διαγωνισμοί θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο, 20 Ιανουαρίου 2018 και στις ώρες 9πμ-12πμ στο 5ο Γυμνάσιο Σερρών (ΓΡ. ΡΑΚΙΝΤΖΗ 72).

Καλή επιτυχία στους μαθητές μας για την επόμενη φάση των διαγωνισμών.

Περισσότερα

Συγχαρητήρια στο μαθητή μας της Α΄ Λυκείου Μπογιατζή Αναστάσιο για τη βράβευσή του στον  27ο Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό Φυσικής Γενικού Λυκείου 2017 της Ένωσης Ελλήνων Φυσικών, που διεξήχθη στις 5/3/2017.

Ο Τάσος είναι μεταξύ των 34 μαθητών πανελλαδικώς που έλαβαν βραβείο.

Του ευχόμαστε να συνεχίσει με την ίδια αγάπη για τη Φυσική για ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες στη ζωή του.

Περισσότερα

Συγχαίρουμε τους επιτυχόντες όλων των τάξεων του Πανελλήνιου Μαθητικού Διαγωνισμού στα Μαθηματικά «Ευκλείδης» για την πρόκρισή τους στην επόμενη φάση του «Αρχιμήδη»  η οποία θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο, 04 Μαρτίου 2017 στην Αθήνα αλλά και τους επιτυχόντες της β΄ φάσης του τοπικού Διαγωνισμού για μαθητές Α’ Γυμνασίου «Διόφαντος».

Ιδιαιτέρως συγχαίρουμε τη μαθήτρια μας ΔΑΝΑΗ ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΑΒΔΕΛΑ γιατί είναι η μοναδική μαθήτρια της γ΄ γυμνασίου που διακρίθηκε, αλλά και τη μαθήτρια μας ΜΑΡΙΑ ΒΕΝΕΤΗ που είναι μια από τις 7 μαθητές της α΄ γυμνασίου που διακρίθηκαν στον διαγωνισμού.

Επιτυχόντες του 77ου Πανελλήνιου Μαθητικού Διαγωνισμού στα Μαθηματικά, «Ο ΘΑΛΗΣ»

Το Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2016 η Ελληνική Μαθηματική Εταιρεία (Ε.Μ.Ε.) διοργάνωσε τον 77ο  Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό (Π.Μ.Δ.) στα Μαθηματικά, «Ο ΘΑΛΗΣ» για τους μαθητές Β΄ και Γ΄ τάξεων των Γυμνασίων, καθώς και όλων των τάξεων των Γενικών και των Επαγγελματικών Λυκείωντης χώρας .

Το Παράρτημα Σερρών της Ε.Μ.Ε. διοργάνωσε τον 1ο Τοπικό Μαθηματικό Διαγωνισμό «Ο ΔΙΟΦΑΝΤΟΣ» για τους μαθητές της α΄ τάξης Γυμνασίου του Νομού Σερρών.

Η μαθήτρια μας της γ΄ γυμνασίου Αβδελά Δανάη Χριστίνα διακρίθηκε στο διαγωνισμό «Ο Θαλής»  και η μαθήτρια μας της α΄ γυμνασίου Βενέτη Μαρία διακρίθηκε στο διαγωνισμό «Ο Διόφαντος».

Και οι δύο μαθήτριες έχουν τη δυνατότητα συμμετοχής στις επόμενες φάσεις των διαγωνισμών («Ευκλείδης και 2η φάση Διόφαντου αντίστοιχα) που θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2017 στις ώρες 9 πμ έως 12 πμ στο 5ο Γυμνάσιο Σερρών.

Συγχαίρουμε τις μαθήτριες μας και τις ευχόμαστε καλή επιτυχία στην επόμενη φάση των διαγωνισμών.

Στο Διαγωνισμό Φυσικής 2016 (Β. Ελλάδος) για τους μαθητές Γ΄ Γυμνασίου ο μαθητής μας Μπογιατζής Τάσος κατέλαβε την 1η  θέση – Αριστείο. Ο διαγωνισμός πραγματοποιήθηκε το Κυριακή 15 Μαΐου 2016 και η βράβευση έγινε στις 27 Νοεμβρίου 2016 στο Πνευματικό κέντρο Τούμπας, Θεσσαλονίκης.

Το διαγωνισμό διοργανώνεται επί σειρά ετών από Εκπαιδευτικούς Πτυχιούχους Φυσικούς της Πόλης της Θεσσαλονίκης στην Βόρεια Ελλάδα με εξαιρετική επιτυχία, για τους μαθητές της Ε’, ΣΤ’ Τάξης  Δημοτικού και για τις τάξεις Α΄,Β΄ και Γ΄  Γυμνασίου σε τοπικό επίπεδο.

Σκοπός του Διαγωνισμού είναι  να αξιολογήσει τόσο τις γνώσεις των παιδιών στη διδακτέα ύλη της Φυσικής της τάξης τους, όσο και τη γενικότερη αντίληψή τους πάνω σε θέματα σχετικά με την επιστήμη αυτή.

Περισσότερα

Στον 4ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό Φυσικής 2016 για μαθητές Γ΄ Γυμνασίου ο μαθητής μας Μπογιατζής Τάσος  κατέλαβε την 30η  θέση – Αριστείο. Ο διαγωνισμός πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 5 Μαρτίου 2016 και η βράβευση έγινε στις 12 Ιουνίου 2016 στο τμήμα Φυσικής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Το διαγωνισμό διοργανώνει κάθε χρόνο η  Ένωση Ελλήνων Φυσικών (Ε.Ε.Φ), υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων και οι 30 πρώτοι μαθητές της Γ΄ τάξης διαγωνίζονται στη β΄ φάση του διαγωνισμού.

Περισσότερα

Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή, 3 Απριλίου 2016 στη Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Σερρών η βράβευση των επιτυχόντων μαθητών στους διαγωνισμούς «Θαλής», «Ευκλείδης» και «Αρχιμήδης» από την Ελληνική Μαθηματική Εταιρεία – Παράρτημα Σερρών.

Από το Αριστοτέλειο Εκπαιδευτήριο βραβεύτηκε ο μαθητής της Α΄ Λυκείου Απόστολος Πέτκογλου, επιτυχών του διαγωνισμού «Θαλής» της Ε.Μ.Ε (14-11-2015).

Οι καθηγητές και η διεύθυνση του σχολείου συγχαίρουν τον μαθητή και του εύχονται καλή μαθητική σταδιοδρομία με πολλές επιτυχίες.

Περισσότερα