Νέα Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Αριστοτελείου Εκπαιδευτηρίου Σερρών διοργανώνει 2/ήμερη οδική εκδρομή Σάββατο 25 και Κυριακή 26 Νοεμβρίου 2017 στην Ανδριανούπολη (Τουρκία).

Η εκδρομή θα γίνει μέσω του Γραφείου Γενικού Τουρισμού ΚΤΕΛ Ν. Σερρών.

Μπορούν να συμμετέχουν όχι μόνο μέλη του συλλόγου αλλά και φίλοι του Αριστοτελείου Εκπαιδευτηρίου.

Δηλώσεις συμμετοχής  στο τηλέφωνο 2321063029 ή  2321099933.

Περισσότερα

ΚΑΦΕ & ΓΝΩΡΙΜΙΑ

Την Κυριακή 5 Νοεμβρίου 2017 πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η καθιερωμένη πλέον απογευματινή συνάντηση καφέ και γνωριμία μεταξύ των μαμάδων του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου μας στο ζεστό και φιλόξενο χώρο του ξενοδοχείου “ElpideResortandSpa”. Το μπουφέ επιμελήθηκαν μητέρες του συλλόγου τις οποίες και ευχαριστούμε για τη προσφορά τους.

Ευχόμαστε μια καλή και δημιουργική σχολική χρονιά με διάθεση για συνεργασία και δημιουργία μεταξύ των μελών του συλλόγου.

Περισσότερα

Τετάρτη 18/10/2017, ταυτόχρονα με την 1η ενημέρωση Γονέων Μαθητών Γυμνασίου και Λυκείου, με ικανοποιητική προσέλευση πραγματοποιήθηκαν οι αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέου Δ.Σ. Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων.

Όλα διενεργήθηκαν σύμφωνα με τους κανονισμούς του καταστατικού του Συλλόγου.

Εκλέγονται με σειρά πλειοψηφίας ψήφων οι εξής:

Περισσότερα

Kοπή βασιλόπιτας

Με μεγάλη συμμετοχή μαθητών, γονέων φίλων και εκπαιδευτικών πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα εκδηλώσεων του Elpida Resort το Σάββατο 28 Ιανουαρίου, η καθιερωμένη κοπή της βασιλόπιτας του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Αριστοτελείου Εκπαιδευτηρίου Σερρών.
Ήταν μια βραδιά με κέφι και χορό, επιβεβαιώνοντας για ακόμη μια φορά τις θερμές σχέσεις συνεργασίας και αλληλοεκτίμησης που συνδέουν όλους μας στο Αριστοτέλειο Εκπαιδευτήριο.
Η βραδιά όπως πάντα ήταν αφιερωμένη στους φετινούς μας τελειόφοιτους, στους οποίους ευχόμαστε κάθε επιτυχία και φώτιση στο δρόμο τους.
Θερμές ευχαριστίες στην επιχείρηση «ΤΟ ΧΡΥΣΟ» για την προσφορά της βασιλόπιτας και στα καταστήματα Wind και Welcome – Νικηφορίδης για τις χορηγίες τους.

Περισσότερα

Πέρσι κινηθήκαμε προς ανατολάς. Φέτος η πορεία μας ακολούθησε βόρεια κατεύθυνση. Έτσι λοιπόν το Σάββατο 5 Νοεμβρίου, οι γονείς των μαθητών του Αριστοτελείου Εκπαιδευτηρίου συγκεντρώθηκαν στο περιστύλιο της Εθνικής Τράπεζας για να αναχωρήσουν για τη πρωτεύουσα της γείτονος χώρας συμμετέχοντας σε διήμερο απόδραση που ανέλαβε και υλοποίησε το Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων σε συνεργασία με το γραφείο ταξιδίων του ΚΤΕΛ Σερρών.
Πρώτη στάση της εκδρομής ήταν το Μπλαγκόεβγκραντ, πόλη της νοτιοδυτικής Βουλγαρίας, πρωτεύουσα της ομώνυμης επαρχίας. Μέχρι το 1950 ονομαζόταν Άνω Τζουμαγιά. Βρίσκεται στις όχθες του ποταμού Μπλαγκοεβγκράτσκα Μπίστριτσα και αποτελεί οικονομικό και πολιτιστικό κέντρο της νοτιοδυτικής Βουλγαρίας.
Οι εκδρομείς περιδιάβηκαν το πεζοδρομημένο κέντρο με αρχιτεκτονική διατηρημένη του 19ου αιώνα, με πολλά εστιατόρια, καφέ και μπουτίκ. Με την ολοκλήρωση της στάσης επιβιβαστήκαμε στο εκδρομικό λεωφορείο με προορισμό το Μοναστήρι του Αγίου Ιωάννη της Ρίλα, γνωστό και απλά ως Μοναστήρι της Ρίλα.
Είναι η μεγαλύτερη και πιο φημισμένη ορθόδοξη μονή στη Βουλγαρία. Βρίσκεται στα Όρη Ρίλα, σε ύψος 1.147 μέτρων, στη βαθειά κοιλάδα του ποταμού Ρίλσκα. Το μοναστήρι έχει πάρει το όνομά από τον ιδρυτή του, τον ερημίτη Ιωάννη [Ιβάν] της Ρίλα. Ολόκληρο το συγκρότημα της μονής καταλαμβάνει μια έκταση 8.800 m² και αποτελείται από μια μονόκλιτη βασιλική, κελιά όπου μένουν οι μοναχοί και έναν πύργο.

Περισσότερα

Την Κυριακή 9 Οκτωβρίου, πραγματοποιήθηκε η συνάντηση των μητέρων, των μαθητών του σχολικού συγκροτήματος του Αριστοτελείου Εκπαιδευτηρίου. Στην πρόσκληση του Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων ανταποκρίθηκαν αρκετές κυρίες.  Η εκδήλωση φιλοξενήθηκε στις νέες εγκαταστάσεις της επιχείρησης «ΤΟ ΧΡΥΣΟ ΑΕ» που βρίσκονται στο 1ο χλμ Σερρών Σκουτάρεως. Η πρόεδρος του Συλλόγου κα Ζερβάκη Σάσα καλωσόρισε εκ μέρους του Δ.Σ. τις προσκεκλημένες και ανέφερε συνοπτικά τις προγραμματισμένες δράσεις για την τρέχουσα σχολική χρονιά, καλώντας ταυτόχρονα τα παρευρισκόμενα μέλη να συνδράμουν στην επίτευξη των ετήσιων στόχων ανάλογα με τις δυνατότητες και το χρόνο που διαθέτουν. Η συνάντηση γνωριμίας ήταν ουσιαστική, χωρίς τυπικότητες. Κυρίαρχο θέμα συζήτησης ήταν η σχεδιαζόμενη από την πολιτεία αναδιάρθρωση των σχολικών προγραμμάτων. Ο απογευματινός καφές συνοδεύθηκε  από μεγάλη ποικιλία εδεσμάτων, ευγενική προσφορά της χορηγού της εκδήλωσης «ΤΟ ΧΡΥΣΟ ΑΕ».

Περισσότερα

Είναι μεγάλη η τύχη για τα παιδιά όταν υλοποιούν δράσεις μαζί με τους γονείς και τους δασκάλους τους. Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Αριστοτελείου Εκπαιδευτηρίου είναι πολύ δραστήριος και ιδιαίτερα ευαίσθητος στην ανάγκη των συνανθρώπων μας. Στο παραπάνω πλαίσιο εντάσσονται δυο σημαντικές φιλανθρωπικές δράσεις...

Περισσότερα